Shimano Exsence Genos S100H/R

Van € 699,99
Bestel
  • Beschrijving

De Shimano Exsence Genos is geïnspireerd op de wereldberoemde Shimano Exsence Infinity. Deze high-end zeebaarshengel biedt opmerkelijke veelzijdigheid, en is moeiteloos te werpen, heeft een opmerkelijke tipsnelheid herstel en levert alle gevoeligheid en feedback die je je maar kunt wensen.
Als je zeer serieus bent over het vissen op zeebaars en een hengel wilt die zijn gelijke niet kent, dan is de Exsence Genos de beste. De Shimano Exsence Genos is een prachtige hengel op zichzelf en veel experts beschouwen hem als iets veelzijdiger en gebruiksvriendelijker dan zijn duurdere broer. Je zult zeker niet klagen over zijn werppotentieel op grote afstand, waardoor je je opties maximaliseert als de vis binnen bereik is, en de snelle actie stelt je in staat om je kunstaas perfect binnen te kunnen vissen.
De Exsence Genos is voorzien van premium hengeltechnologieën en overtreft derhalve in alle aspecten. Het gebruik van Spiral X Core en Hi-Power carbon wordt ondersteund met Nanopitch-technologie. Het resultaat is een serie hengels die met een haarfijne nauwkeurigheid enorme afstanden kunnen werpen. De lichtheid en gevoeligheid gaan gepaard met een krachtige backbone die nodig is om hard vechtende zeebaars in ruwe of rotsachtige omstandigheden onder controle te houden. Voor nog betere prestaties zorgt een Carbon Monocoque handgreep, gecombineerd met SHIMANO Ci4+ Perfection molenhouder voor de ultieme hengel voor maximale feedback. En zoals je zou verwachten van een hengel met zo'n hoge stamboom, zijn de Exsence Genos hengels voorzien van een combinatie van Shimano X-Guide / Fuji Titanium SiC geleideogen voor een feilloze lijnopvoering.

Dit model is 3.35 mtr en heeft een werpvermogen van 14 tot 70 gram