Shimano Aero X3 Precision Feeder

Bestel
  • Beschrijving
De Aero X3 bevindt zich in het midden van het Aero gamma en biedt een geweldige combinatie van hoge kwaliteit, geweldige werp- en drilprestaties, ongelofelijke veelzijdigheid en diversiteit. Verkrijgbaar in 8 modellen die alle belangrijke feedersituaties dekken.De Aero X3 is gebaseerd op de duurdere en populaire X5 serie en behoort tot de beste middenklasse feederhengels in dit segment.  Welk type hengel je ook nodig hebt, de Aero X3 heeft het antwoord: feederhengels voor het korte en middellange precisiewerk, feederhengels voor de lange afstand en extra zware visserij; allemaal gebouwd volgens een zeer hoge standaard met topkwaliteit geleideogen dat de kwaliteit van de blanks en de fantastische acties complementeert.Vervaardigd uit een Full Carbon blank, waarbij nog eens extra geprofiteerd wordt van Diaflash technologie - een wrapping van carbon tape, die blank twist vermindert en de responsiviteit verhoogt. Diaflash werd oorspronkelijk ontwikkeld voor onze high-end hengels en wordt gebruikt op veel modellen waar respons en gevoeligheid noodzakelijk zijn.Binnen de Aero X3 serie vindt je drie Precision feederhengels. Deze zijn ontworpen voor de korte en middellange afstand waarbij nauwkeurigheid en snelheid zeer belangrijk is. Als je een feederhengel zoekt voor op afstand zijn er speciale Distance modellen, van 12' (wat eigenlijk een geweldige mid-range medium feeder hengel is) tot een geweldig 14' extreme model voor de grootste snelstromende rivieren zoals de Merwede of de Waal.
Alle modellen zijn voorzien van een high-end Fuji DPS molenhouders met kurk/EVA handgreep dat kwaliteit uitstraalt. Seaguide XOG geleideogen (ook geschikt voor gevlochten) worden gebruikt op de feederhengels en zijn speciaal geplaatst om de actie te versterken en de werpprestaties te maximaliseren.
Als je kwaliteitsprestaties en een high-end bouwkwaliteit zoekt, voor een realistische prijs, zou de Aero X3 een hengelreeks moeten zijn die bovenaan je lijstje staat.