Shimano Stella C XG FK

Van € 799,99
Bestel
 • Beschrijving

NOG SLECHTS ENKELE STUKS VAN DEZE MODELLEN VERKRIJGBAAR DIT JAAR


Deze Shimano FK Serie is de meest geavanceerde spinmolen met exclusie nieuwe technologie;


InfinityXross is een geavanceerde drive gear technologie die gebruik maakt van bredere tandwieltanden. Het grotere oppervlak verdeelt de druk gelijkmatiger over het volledige vlak van de tanden wanneer ze elkaar raken tijdens de rotatie. Vergeleken met tandwielen van vergelijkbare grootte verhoogt InfinityXross de duurzaamheid met 100% zonder dat dit invloed heeft op de uiterst soepele werking van het geheel. InfinityXross levert meer duurzaamheid, vooral onder extreme druk, wat resulteert in een nog langere levensduur van de molen. Hierdoor kan de molen langer zijn maximale ‘originele’ prestaties leveren zonder degradatie.
 
InfinityLoop is een ultra-slow oscillatiesysteem, speciaal ontworpen voor onze spinmolens. De spoel beweegt heel langzaam op en neer terwijl de rotor de lijn erop wikkelt, waardoor de lijn in een bijna parallelle configuratie kan opspoelen. Dit zorgt voor een glad profiel, wat het totale lijnmanagement verbeter tijdens zowel het werpen, drillen en binnenvissen. InfinityLooposcillatie vermindert de snelheid waarmee uw hoofdlijn op en neer van de spoel gaat tijdens het werpen. Dit resulteert in minder wrijving en vibraties als de lijn van de spoel vertrekt en vermindert weerstand op uw montage of kunstaas, wat de werpafstand en -nauwkeurigheid verbetert. Bij het drillen komt de lijn veel beter en vloeiender van de spoel voor optimale controle
 
Anti-Twist Fin is een elastische en verwijderbare* vin die op de rotor naast de lijnrol wordt geplaatst. Het is ontworpen om de perfecte spanning tussen de lijn en de spoel te creëren en de efficiëntie van het lijnmanagement te verbeteren, vooral bij gebruik van soepele en dunne gevlochten en mono lijnen. *Het verwijderen van de vin is alleen nodig bij lijnen die dikker zijn dan 0,47mm of bij zeer dikke voorslag knopen. Anti-Twist Fin is voor vissers die soepele, ultradunne gevlochten en monofiele hoofdlijnen vissen echt een voordeel. Als de lijn tussen de molen en de montage slap gaat hangen (slack) bij stops/pauzes of direct na de worp, voorkomt de Anti-Twist Fin dat de lijn van de lijnrol gaat en extra onnodige slack ontstaat.
 
Duracross Drag is een geavanceerde slipschijvenconstructie die de beste eigenschappen en het gevoel van vilt schijven, inclusief initiële kracht voor het zetten van de haak, combineert met de verhoogde duurzaamheid van cross-carbon schijven. Duracross Drag is een fantastische combinatie van gevoel en duurzaamheid. Het biedt voldoende initiële (piek) kracht om de haak effectief te zetten, met verbeterde soepelheid, controle en extra duurzaamheid voor een optimale ervaring tijdens het drillen.
 
 • Shimano’s meest geavanceerde spinmolen met exclusieve nieuwe technologie
 • Hagane Gear verbeterd met InfinityXross overbrengingsontwerp voor met overbrengingskracht en duurzaamheid
 • InfintyLoop ultra langzame oscillatie voor verbeterde werpprestaties
 • InfinityDrive voor krachtige maar lichtgewicht rotatie
 • Anti-Twist fin voor probleemloos lijnbeheer
 • Duracross Drag voor verbeterde slipsoepelheid, duurzaamheid en haakkracht
 • Hagane Body voor meer stijfheid en minder gewicht
 • X-protect technologie om de hoogste bescherming te bieden tegen het binnendringen van water en stof doormiddel van een labyrint structuur.
 • Aantal lager: 12 + 1
 • Waterproof Drag

Wij hebben dit model in 3 maten; zowel de C3000MHG, de C3000XG en de 4000XG

HELAAS IS DOOR LEVERPROBLEMEN BIJ SHIMANO DE C5000XG UITVERKOCHT.. INFORMEER HIERVOOR VOOR DE ACTUELE LEVERDATUM