Korda Skyliner MKII Orange

Korda
Bestel
  • Beschrijving

Korda Skyliner MKII

Ieder product, al lijkt het nog zo goed kan uiteindelijk verbeterd worden. Zo ook de Mk11 Skyliner. De zwarte kleur is veranderd in een aantrekkelijk groen en de vleugels aan de voorkant zijn verwijderd, waardoor betere vliegeigenschappen mogelijk zijn en er minder problemen ontstaan bij zijwind. Sterker nog, de spod vleugels zijn demonteerbaar en kunnen geplaatst worden zoals jij dat wilt.

De Mk11 Skyliner is een hybride van alle goede eigenschappen die nu al te vinden zijn bij andere merken. Dit wordt tevens ondersteund door de vele duizende uren die wij hebben gebruikt om dit product ook echt in de praktijk te testen.

De gezamenlijke eigenschappen van de Mk11 Skyliner zijn:
• Het gooit verder dan vergelijkbare producten.
• Er gaat zeer weinig voer verloren tijdens het werpen.
• Het is minder gevoelig voor zijwind en loost het voer erg gemakkelijk.
• Het is zeer goed zichtbaar op grote afstanden en is bovendien erg gemakkelijk binnen te draaien. 
• Door de unieke configuratie glijdt de Mk11 Skyliner als het ware over het wateroppervlak. Er is schijnbaar geen weerstand tijdens het binnendraaien. Dit in tegenstelling tot andere producten.

De spod is zeer gemakkelijk te vullen. Wij adviseren een mix van partikels, met pellets en gebroken boilies. Doordat de pellets wat vocht opnemen en uitzetten zorgen zij voor een stuggere mix. Dit maakt verlies van voer tijdens het werpen bijna onmogelijk.

Voor het bereiken van extreem grote afstanden maak je gebruik van een grotere afstand tussen top oog en spod. Wij adviseren zeker een lengte van het top oog tot het start oog.