Fox Tri Bomb Leads Swivel

Fox
Bestel
  • Beschrijving

Fox Tri Bomb Leads Swivel

De Fox Tri-Bombs zijn met behulp van computertechnologie ontwikkeld. De unieke driekantige vorm maakt dit lood geschikt voor veel verschillende situaties. De Tri-Bombs zijn aƫrodynamisch genoeg voor het werpen van grote afstanden. Toch ligt het lood zeer stabiel op de bodem, rolt niet weg en heeft daardoor prima bolt-rig eigenschappen.

Ieder loodje is met precisie gegoten, dit is vereiste voor het verkrijgen van de speciale vorm van het Tri-Bomb lood. Het lood is voorzien van een perfect gevormd RVS oogje waaraan een unieke wartel met vergroot oog is bevestigd. Dit zorgt er voor dat safety systemen optimaal kunnen werken. Indien gewenst kan deze wartel probleemloos worden verwijderd en kan de clip direct op het oog worden bevestigd.

Wordt geleverd in een uitgebreide reeks aan gewichten. Hierdoor is dit lood onder alle denkbare omstandigheden inzetbaar. De Tri-Bomb Swivels zijn voorzien van een matte, niet reflecterende, grijsbruine coating. Daarnaast heeft de coating grijze spikkels waardoor het wegvalt tegen de bodem.