Fox Flat Pear In-line

Fox
Bestel
  • Beschrijving

Fox Flat Pear In-line

De Fox In-Line Pear Leads zijn met behulp van computertechnologie ontwikkeld. Dit klassiek gevormde lood is een echte allrounder die in veel verschillende situaties kan worden ingezet. Geschikt voor het werpen van grote afstanden, maar ook voor het vissen onder de kant. Het afgeplatte profiel voorkomt wegrollen en verbetert de bolt-rig eigenschappen.

Ieder loodje is met precisie gegoten, dit is een vereiste voor het verkrijgen van de speciale vorm van dit werplood. Het loodje is voorzien van een eendelige Safety Sleeve geschikt voor een wartel nr 7. Bij een aanbeet kan de wartel vrijkomen en kan het lood bij lijnbreuk worden gelost. Met behulp van dit lood kan een gestroomlijnd, ‘anti-tangle’ systeem worden gemaakt dat veilig in combinatie met leadcore, tube of shockleaders kan worden gebruikt.

Wordt geleverd in een uitgebreide reeks aan gewichten. Hierdoor is dit lood onder alle denkbare omstandigheden inzetbaar. De In-Line Pearl Leads zijn voorzien van een matte, niet reflecterende, grijsbruine coating. Daarnaast heeft de coating grijze spikkels waardoor het wegvalt tegen de bodem.