Fox Elevator Leads

Fox
Bestel
  • Beschrijving

Fox Elevator Leads

De Fox Elevators zijn met behulp van computertechnologie ontwikkeld. De subtiele, afgeplatte en driezijdige vorm zorgt er voor dat het lood bij het binnendraaien snel omhoog komt. Dit voorkomt dat de onderlijn in obstakels blijft hangen en voorkomt ook dat de haakpunt kan beschadigen op stenen e.d. De extreme vorm van dit lood zorgt er verder voor dat het perfect blijft liggen op snel stromend water. Het is dan ook een uitstekend lood voor het vissen op rivieren. Toch is de Elevator aƫrodynamisch van vorm en kan er ver mee worden geworpen.

Ieder loodje is met precisie gegoten en voorzien van een perfect gevormd RVS oogje waaraan een unieke wartel met vergroot oog is bevestigd. Dit zorgt er voor dat safety systemen optimaal kunnen werken. Indien gewenst kan deze wartel probleemloos worden verwijderd en kan de clip direct op het oog worden bevestigd.

De Elevator Leads zijn voorzien van een matte, niet reflecterende, grijsbruine coating. Daarnaast heeft de coating grijze spikkels waardoor het wegvalt tegen de bodem.