Korda Kable Leadcore

Korda
Bestel
  • Beschrijving

Korda Kable Leadcore - 7m - 50lb

Je zult je ongetwijfeld hebben afgevraagd waarom het zo lang heeft geduurd voordat Korda eindelijk eens met zijn eigen leadcore op de markt komt. De reden hiervoor is eigenlijk heel simpel en onderstreept maar weer eens onze visie ten aanzien van hengelsportartikelen. Korda staat voor ontwikkeling en niet voor kopiëren. Ons doel is altijd al geweest om een product te ontwikkelen dat voldoet aan al onze verwachtingen. Daarna brengen wij het pas op de markt.

Dit geldt dus ook voor onze nieuwe Kable Leadcore. Het was niet gemakkelijk om de camouflerende eigenschappen van de al bestaande leadcores te verbeteren..

Na veel tests, ontwikkelden wij uiteindelijk een leadcore met subtiele strepen, die het aanzicht van het leadcore op een perfecte manier onderbreken. Hierdoor creëerden wij een totaal andere camouflage ten opzichte van de al bestaande leadcores. Kable zal hierdoor “samensmelten” met de bodem waarop jij jouw aasaanbieding hebt liggen. Helaas werd onze eerste productie door een ander bedrijf gekopieerd en leek het alsof we weer opnieuw konden beginnen. Achteraf bleek het allemaal geen probleem, omdat het product van onze collega opvallend lichter was.

De nieuwe Kable leadcore is geheel anders, door de speciale vlechtmethode is Kable Leadcore niet alleen heel dun van diameter en zacht van structuur, maar is het ook nog eens het meest zware leadcore dat verkrijgbaar is op de markt! Als je bovenstaande combineert met de hoge schuurbestendigheid en zeer hoge trekkracht dan weet je dat Korda weer een winnaar op de markt heeft gebracht.

 

De camouflage kleuren van Kable zijn zo gekozen, dat ze bruikbaar zijn op vrijwel alle wateren waarin wij vissen. Net als bij de Dark Matter serie is Kable verkrijgbaar in twee kleuren; Weed/Silt (wier groen/slib) en Gravel (kiezel).

Daarnaast is Kable heel eenvoudig met een splicing needle te verwerken. Kable is te koop op spoelen van 7 meter en 25 meter.

Als jij, net als wij, van mening bent dat de juiste camouflage ervoor zorgt dat karpers de montage niet ontdekken en je dus meer aanbeten zult krijgen, dan zal je Kable Leadcore absoluut weten te waarderen!