Korda Kaptor Kurv Shank Gravel Mt 10

Korda
Bestel
  • Beschrijving

Kaptor Kurv Shank Gravel

Deze haak vertegenwoordigt de grootste doorbraak van technisch vernuft ooit. Het uiterst kritische ontwerp kon verder verbeterd worden door het te coaten met gekleurd PTFE. Hierdoor zal de karper niet direct geconfronteerd worden met een stuk metaal in zijn mond tijdens het opzuigen van ons haakaas. Het tweede belangrijke punt is, dat de ultrascherpe haakpunt is vrijgelaten van coating. Zo wordt de fenomenale prikkende werking van deze haken ook nog eens verbeterd. Dat wij hier de eersten in zijn, geeft al aan hoe belangrijk kwaliteit en ontwikkeling van producten voor ons is. 

Tevens wordt iedere haakpunt beschermd door een dopje en plaatsen wij deze haak in een speciaal daarvoor ontwikkelde verpakking. Hierdoor kan er absoluut niets meer gebeuren en heb je 100% zekerheid wanneer je deze haak gaat gebruiken.

De Kaptor Kurv Shank is een uitzonderlijk goede haak en kan uitstekend gebruikt worden voor speciale rigs zoals de Muzza, de KD en de Withy Pool.

Veelvuldig gebruikt door topvissers als: Danny Fairbrass, Adam Penning, Damian Clarke, Ali Hamidi, Gaz Fareham, Darrell Peck, Tom Dove, Etienne Gebel, Ernesto Kamminga.