Fox SSBP Arma Point

Fox
Bestel
  • Beschrijving

Fox SSBP Arma Point

Naar onze mening, en we zijn natuurlijk enigszins bevooroordeeld, zijn de Arma Point haken de beste die er zijn. Deze mening is echter niet alleen gebaseerd op de feedback van ons eigen team van consultants en gesponsorde vissers, maar ook op de duizenden emails die we ontvangen van klanten en redacteuren van over de hele wereld.

Sinds hun lancering enkele jaren geleden hebben de Arma Point haken de reputatie verworven van de sterkste, scherpste en meest betrouwbare haken die er zijn. In die periode hebben ze garant gestaan voor de vangst van enkele van de grootste karpers ter wereld.

De kracht en scherpte zijn dankzij het speciale hardingsproces waardoor ze ook veel duurzamer zijn. We hebben de haken ook een matte coating gegeven dat de camoufl age onder water bevordert en roest voorkomt.

 

SSBP

Een zeer betrouwbaar patroon dat voor bijna elk type rig kan worden gebruikt. De binnenwaartse punt maakt hem zeer geschikt voor het vissen over grind waarbij de korte steel en wijde bocht zorgen voor goede houvast. een dikkere draad maakt de ssBP erg geschikt voor zware omstandigheden.