Fox SSC Arma Point

Fox
Bestel
  • Beschrijving

Fox SSC Arma Point

Naar onze mening, en we zijn natuurlijk enigszins bevooroordeeld, zijn de Arma Point haken de beste die er zijn. Deze mening is echter niet alleen gebaseerd op de feedback van ons eigen team van consultants en gesponsorde vissers, maar ook op de duizenden emails die we ontvangen van klanten en redacteuren van over de hele wereld.

Sinds hun lancering enkele jaren geleden hebben de Arma Point haken de reputatie verworven van de sterkste, scherpste en meest betrouwbare haken die er zijn. In die periode hebben ze garant gestaan voor de vangst van enkele van de grootste karpers ter wereld.

De kracht en scherpte zijn dankzij het speciale hardingsproces waardoor ze ook veel duurzamer zijn. We hebben de haken ook een matte coating gegeven dat de camoufl age onder water bevordert en roest voorkomt.

 

SSC

Ons meest populaire model de ssc is de eerste keus van veel vooraanstaande europese karpervissers, wat niet verwonderlijk is gezien z’n eigenschappen! met een korte gebogen steel en vlijmscherpe punt is de ssc een zeer veelzijdig model dat karpers maar lastig kunnen uitspugen. een van de beste presentaties voor de ssc is de zeer populaire KD rig die zichzelf heeft bewezen als een erg effectieve anti-eject setup.